Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Zetpol

Zetpol

A ZETPOL vállalat 20 éve foglalkozik gyermekcipők gyártásával. Az évek során szerzett tapasztalat lehetővé teszi, hogy a legjobb minőségű gyermeklábbelit ajánlja vásárlóinak.

Gyártó üzemeik Częstochowa városban, Dél-Lengyelországban találhatóak.

A Zetpol cipők és gumicsizmák méltán ismertek nem csak saját országában, de sok más európai országban is. Aprólékosan tervezett dizájn, divatos megjelenés, de elsősorban a gyermeklábak kényelme és komfortérzete a legfőbb szempont a Zetpol lábbeliknél. Termékpalettájukon megtaláljuk a gyermekpapucsokat, tornacipőket, mokaszinokat, strandpapucsokat, női mokaszinokat. A Zetpol termékek alkalmasak otthoni viseletre, óvodai, iskolai cipőként vagy kültéri viseletnek.

A Zetpol cég által gyártott gyermekcipők hatósági minősítéssel rendelkeznek és „Az Egészséges Talp” („Zdrowa Stopa”) védjeggyel vannak ellátva. Ez azt jelenti, hogy a lábbeli nem gátolja a gyermekláb megfelelő fejlődését és működését.

zdrowa-stopa

Csak a megfelelően kiválasztott lábbeli alkalmas arra, hogy támogassa a gyermekláb helyes és szabad fejlődését, növekedését. A Zetpol termékek lehetővé teszik, hogy a gyermek talpa megfelelően fejlődjön, a divatos dizájn és a színkombinációk örömet okoznak a mindennapi viselet során. Nem csak a változatos dizájnt kell megemlíteni a Zetpol lábbelikkel kapcsolatban, de a cipők felépítése is változatos: különböző talpszélességre, lábfej magasságra megfelelő modelleket találunk a termék palettán, illetve küldönböző záródási módszerrel készült lábbeliket készítenek a változatos igényeknek megfelelően. Egyik sajátos különlegessége  a Zetpol lábbeliknek a prevenciós talpbetét, aminek fontos szerepe van – a talpbetét strukturájánál fogva kőnnyed masszírozó hatást fejt ki a gyermek talpára járás közben . Több modellnél alkalmazzák a bőr talpbetétet, ami megelőzi a láb izzadását. A Zetpol termékek gyártása légáteresztő, tartós és környezetbarát anyagok felhasználásával történik (például, vászon felsőrész a beltéri és kültéri cipőknél).

A Zetpol  lábbelikkel gyors az öltözködés, mivel a gyerekek egyedül is könnyen fel tudják venni. Lengyelországban már nagyon sok híve lett a márkának, évről évre ezt vásárolják gyermekeik és saját maguk részére is. 

http://www.zetpol.pl/

Rendezés:

Keresés