Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szamos Kölyök

A Szamos Kft. az ország keleti csücskében, Csengerben található. 1990-ben alakult és folyamatosan fejlődik. Dolgozóinak létszáma mára meghaladja az 500 főt, ezzel a térség legnagyobb foglalkoztatója. Bérmunka keretében a német Josef Seibel GmbH részére 1992 óta gyártja a világszerte ismert Seibel cipőket. A Kft. éves termelése 800.000 pár cipő.

A Szamos Kft. 2007-ben kezdte el a saját tervezésű és fejlesztésű magyar márka bevezetését és értékesítését „Szamos Kölyök” néven. Széles választékot biztosít17-40-es méretig. Elsősorban a természetes anyagok használatával és a magas minőségi követelmények teljesítésével igyekszik a gyermekek számára egészséges lábbelit biztosítani. A gyerekcipők a legjobb anyagokból, valódi bőrből, szigorú minőségi előírásoknak megfelelően és magas színvonalú technológiával készülnek.

magyar-termek logo1

2008-ban a klasszikus formatalpas cipő mellett egy olyan lábbeli gyártását is elindította, amely jobban hozzájárul az egészséges gyermekláb fejlődéséhez, illetve a gyermekláb egészségének megőrzéséhez. Ez az ún. supinált, vagy kifelé döntött (természetes labilitást okozva tornáztatja a talpizmokat) eljárással készült cipő. Jelenleg a Szamos Kft. gyermekcipő gyártásának jelentős részét képezik a supinált kialakítású termékek.

A gyermekcipők 100%-ban valódi bőrből készülnek. Széles termékpalettával rendelkezik: papucs, szandál, szandálcipő, felvezetőpántos cipő, balerina, félcipő, Tex-es vízálló bakancs, bőrbéléses bakancs, csizma. A fiú és lány formatalpas cipőket 19-es mérettől egészen a 40-es méretig, míg a supinált cipőket 19-es mérettől 35-ös méretig gyárt. A színvilág, díszítettség, kiegészítők tekintetében igazodik a különböző korosztályok igényeihez. Számos modellt orrvédővel látnak el, mely ellenállóbbá teszi a lábbelit a külső hatásokkal szemben.

www.szamoskft.hu

Rendezés:

Keresés