Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Pegres

Pegres

A Pegres vállalat 1993-ban lépett be a cseh piacra Csehországban gyártott házi lábbelikkel. 2004-ben megkezdték a kültéri bőr gyerekcipők gyártását is. A cég jelenleg Csehország egyik legnagyobb cipőgyártói közé tartozik.

A Pegres gyermekciőket az időtálló kivitelezés és a minőségi anyagok jellemzik – jól illeszkednek a lábra, kényelmesek és tartós használatra készülnek.

A vállalat gyártóüzeme 10 kilóméterre található Osztravától, Csehország Morva-Sziléziai régiójában.

ceska kvalita logo

ITC Zlin logo

A gyermek bőr lábbeliket és a beltéri cipőket a cég önszántából aláveti az ITC Zlín és a Zlín COA független tanusító szervezet által végzett minősítési eljárásnak. Ezen tanusítványok alapján, valamint a csehországi Cipő és Bőripari Egyesület jóváhagyásával a Pegres termékek megkapták a jogosultságot, hogy viselhessék a “Zsiráf” és a “Cseh minőség” védjegyeket.

Annak érdekében, hogy a szülők és a viszonteladók számára mindenféle káros anyagoktól mentes és megfelelően kialakított gyermeklábbelit tudjon bemutatni, a csehországi Cipő- és Bőripari Egyesület bevezette az “Egészséges lábbeli – cipők gyermeke számára ” és a “Zsiráf” védjegyet. A minősítési kritériumokat egy szakértői csoport határozza meg, amely szorosan együttműködik a cseh Ortopéd Társasággal. A kritériumok folyamatosan frissítik az egészséges gyereklábbelire vonatkozó aktuális ismeretek alapján.

zirafa logo

Az eljárás teljes mértékben nyitott mindenki számára, aki minőségi , káros anyagoktól mentes gyermeklábbelit kíván a piacra vinni. Azonban a részvétel nem ingyenes, és a díj meglehetősen magas. A minősítési eljárásnak nem csak a cseh cipő gyártók, de az importőrök is alávethetik termékeiket.

A gyermekcipők önkéntes minősítése  a TS-ITC 2/98-as műszaki előírások alapján, a 3 éves alattiak számára készülő babacipők pedig a TS-ITC-276/2002-es műszaki előírások figyelembevételével történik.  Csak a tanusítvánnyal rendelkező cipők viselhetik a “Zsiráf” jelölést.

www.pegres.cz

Rendezés:

Keresés